Капитанът на баскетболния Левски Стефан Георгиев - Торо заяви, че „сините” ще гонят с всички сили победата в домакинството от Балканската лига срещу ОКК Белград.

Мачът на Левски срещу сърбите е в сряда от 18 часа в зала „Универсиада”, а „сините” се надяват на успех след драматичното поражение от Ямбол в Националната баскетболна лига през уикенда.

„Наистина малко ни спадна самочувствието след тази загуба, но се надявам като победим да си го върнем. Даже ние не само трябва да спечелим, но и да покажем една добра игра, за да си оправим и точковата разлика в Балканската лига. Трябва да вземем поне три домакински победи, за да си гарантираме първото място в групата”, сподели Стефан Георгиев – Торо пред Гонг.

„Сърбите не са лош отбор. Не мисля, че с нещо могат да ни изненадат в сравнение с първия мач. Имаме някои претенции към съдийските отсъждания в първия мач, но смятам, че сега ще се представим по-добре”, добави още баскетболистът на Левски, който заяви, че той и съотборниците му се надяват на хубава атмосфера в залата и подкрепа от привържениците на „сините”.