Капитанът на Левски Стефан Георгиев получи наградата за Отбор на месец март от името на съотборниците си. В типичния си пестелив стил, Торо коментира, че няма да е никак лесно да се спечели титлата в първенството, но „сините” имат сили в себе си да се преборят с хегемонията на Лукойл Академик.

„В никакъв случай не предвкусваме титлата. Всички знаем какво стана миналата година, когато спечелихме Купата, но не успяхме да стигнем до финал с Лукойл,” обясни центърът. „Така че ние знаем, че има много време, докато стигнем до финала. Преди това има четвъртфинали, полуфинали. Трябва да сме пределно концентрирани, за да стигнем до финал, и там вече каквото стане. Мисля, че имаме сили да победим Лукойл. Ще се пробваме, ако не стане, догодина пак.”

Стефан Георгиев смята, че отборът има достатъчно време за почивка, и ще бъде на върха на възможностите си в плейофите. „Не мога да кажа, че се чувства умора. Тази седмица подготовката ни е сведена до минимум, и това ще даде възможност да се съберат сили за най-важната част от първенството. Никой не може да каже, аз съм уморен, затова играя по-слабо, трябва да се мобилизираме максимално и да изиграем едни добри плейофи,” завърши Торо.