Добра форма преди началото на подготовката на баскетболистите ни преди Евро 2009 в Полша демонстрира единият от близнаците Иванови – Калоян, който се пребори с ожесточената конкуренция и дори с брат си Деян при улавянето на жариера на г-жа Стойкова, след като пресният съпруг – Тодор изпълни един от най-атрактивните обичаи на всяка сватба.

Капитанът на националния ни тим обаче доста се поизпоти докато сам се сдобие с изкусителния аксесоар на половинката си. Все пак в този момент Тошко Стойков не можеше да се възползва от уменията си с ръце, както го прави по време на мач, защото трябваше да свали жартиера на Денис само със зъби, а като всяка млада булка, се наложи и тя да бъде ухажвана. Бурно окуражаван от Ивана, Богдан Томов и всички гости, Стойков запази самообладание и стигна до целта.

В битка за жартиера, който младоженеца хвърля към събралите се ергени на сватбата редом с останалите се наредиха и присъстващите национали, които все още не са задомени. Дали високият ръст или завидната енергичност именно Калоян Иванов се добра до трофея.