Новото попълнение на Черно море порт Варна Александър Йевджич и сръбският център Милян Пупович коментираха в интервю жребия на тима за предстоящата купа. Крилото на варненци се радва, че е привлечен в тима, където заварва една добра атмосфера:

„В Черно море има добра атмосфера, което е важно за постигането на определени резултати. Все още не съм в добра форма, но постепенно навлизам. Трябва ми още време. Мисля, че жребият е добър за нас, но всичко си зависи само от нас. Имаме шансове при добра игра и ако сме концентрирани, да стигнем и финал”, коментира Йевджич.

„Жребият е добър. Спартак е сериозен отбор. Затрудниха ни. Не са лек съперник. Турнирът за Kупата е по-специфичен. Тук нямаш право на грешка. Трябва да играеш на 100% , ако искаш да спечелиш”, коментира центърът Милян Пупович.

„Балкан е в най-добра форма в момента. Така мисля. Най-сериозен отбор са, с най-сериозната селекция. Треньорът им свърши страхотна работа през лятото. Зная как е вземал играчи, как ги е търсил, има страхотен скаутинг, каза още центърът. Ето какво сподели за новото попълнение в тима: „Йевджич ще вдигне нивото в Черно море. С него сме играли в националния отбор до 20 години. Много сериозен играч. Вярвам, че може много да ни помогне. Много е полезен и във фаза защита”.