Надявам се да излезем от тази серия от две поредни загуби. Трябва да я прекъснем. За пръв път този сезон инкасираме две поредни загуби. Не е приятно. Това заяви старши треньорът на Черно море Порт Варна Спас Натов преди утрешния двубой срещу Левски 2014.

Натов добави, че се усеща липсата на Станислав Славейков, още повече, че и Ангел Пейчинов го няма, а и двамата играят на една и съща позиция.
"По повод загубата от Спартак Плевен, оправдание винаги може да се намери, но не смятам да го правя. Трябва да отдадем заслуженото на съперника, че ни победи. Това, което ни остава е да се опитаме да компенсираме слабостите си в предстоящия мач с Левски, добави Натов.

"От началото на сезона Левски са в доста променен състав. Сега играят само с българи и разчитат на млади момчета. В този им състав съм ги гледал твърде малко. Очаквам като всеки млад отбор да играят по-агресивно. Надявам се да направят повече грешки от нас, за да ги победим. Сега в техните редици играят Славейков и Пейчинов. Нормално е, когато състезател смени отбора си, след това да играе силно срещу него. В този смисъл очаквам и двамата да играят силно срещу нас, да играят с желание. В отбора имаме контузени и болни, но всички ще играят най-вероятно", каза още треньорът на варненци.

Черно море Порт Варна приема Левски утре в 18.00 часа в зала "Христо Борисов"./БТА