Ясни станаха имената на състезателите, които ще вземат участие в тима на Черно море Соди в HDI Мача на звездите.

Те са: Калин Велчев, Едуард Вълчев, Юлиан Радионов, Тодор Стойков, Левен Белберов, Иван Друмев, Борис Стоянов, Росен Софрониев, Стефан Павлов, Спас Натов, Емил Бояджийски Иво Ханджиев, Пламен Христов. Отборът ще бъде воден от Симеон Варчев и Петко Делев.

Легендарният треньор Симеон Варчев, най-добрият баскетболист на България в последните 15 години Тодор Стойков и златният тим на Черно море Солвей Соди от 1997-2000 година ще се съберат на едно мяст, за да отбележат годишнината от последната титла на „моряците” и да дадат възможност на варненските фенове да си кажат „довиждане” с някогашния си капитан и всички негови съотборници.

Легендарният отбор на „Моряците” ще изиграе две части по 7 минути срещу отбора на Volkswagen, в чийто редици ще са българските състезатели от HDIМача на звездите.

Ясни са и участниците в конкурсите Хипер Забивки, Тройки Троя и Супер Чък Умения:

Тройки Троя: Станимир Маринов, Божидар Аврамов, Иван Лилов, Джордже Тресач, Педжа Стаменкович, Кристофър Дън

Хипер Забивки: Симеон Илиев, Павел Маринов, Павлин Иванов, Доминик Фъргюсън, Джеймс Анакриън, Върнън Тейлър.

Супер Чък Умения: Шон Барнет, Александър Янев, Асен Великов, Ноа Далман, Майк Уилкинсън.

Докато се забавляват с баскетболните умения на най-добрите състезатели от Теси Национална Баскетболна лига, зрителите в ДКС ще имат възможност да се насладят на продуктите на „Престиж96”. Подаръци ще бъдат раздавани на всеки зрител в залата.

Междувременно стана ясно, че до момента повече от 400 души са закупили билети за HDI Мача на звездите, който ще е с начален час 18,30 в неделя в зала „Конгресна” в ДКС във Варна.