Баскетболен клуб Балкан ще предприеме засилени мерки за сигурност за реванша от четвъртфиналите на турнира за Купата на България срещу шампиона Левски Лукойл, за да гарантира безпроблемното протичане на срещата. 
Двубоят е утре, 16 януари, от 19:00 часа в "Арена Ботевград".

"За обезпечаване на обществения ред и недопускане на инциденти отново ще работят съвместно полицейски служители, охранителни фирми и Дирекция "Жандармерия". Феновете на гостуващия отбор ще бъдат допускани през отделен вход и ще бъдат настанени в определен сектор.
Ще има засилен контролно-пропусквателен режим. Призоваваме всички, които ще присъстват на мача, да не носят никакви остри, твърди и обемисти предмети, в това число парфюми/чадъри.

В залата няма да се допуска внасянето на никакви бутилки. Всички присъстващи ще бъдат щателно проверявани. Няма да бъдат допускани лица под въздействие на алкохол, наркотици или други упойващи вещества, както и лица с видимо агресивно поведение. Апелираме към всички фенове на Балкан да не отговарят по никакъв начин, ако има възникване на провокации към тях!", се казва в официално съобщение на клуба.

Балкан спечели първата среща в София с 81:80 на 27 декември./БТА