Големият Георги Младенов празнува днес 47-я си рожден ден. „Няма човек, който да не си желае здраве в такъв ден. Здраве и късмет са достатъчни на един човек, който не иска чак толкова много. Пожелавам си здраве за мен и семейството ми, и всички, които ме обичат”, казва простичко легендарният ни бивш баскетболист и настоящ старши треньор на шампиона ЛукОйл Академик.

„Имам цел в близко бъдеще и тя е в действие. Искам да спечеля титлата с ЛукОйл Академик. В професионално отношение имам европейско за юноши до 18 години и трябва да се представим добре. До сега животът ми е минал през перипетии, но не се оплаквам. Доволен съм от това, което съм имал. Пожелавам си още дълги години да давам всичко от себе си на хората, които искат и обичат баскетбола. Смятам, че мога да дам много неща. Животът ми мина през баскетбола и ще продължава така. Имал съм това, което съм поискал и съм правил това, което съм обичал”, заяви още Младенов и разкрива още едно свое съкровено желание – синът му Борислав да сбъдне голямата му мечта – да носи с успех екипа на Реал Мадрид.

„Да, тренира баскетбол. Малък е още няма девет години. Ще съм много горд и сбъдне мечтата ми да играе в силен европейки отбор и някога да бъда в залата на Реал Мадрид и да гледам. Да е жив и здрав и да сбъдне моите мечти”, сподели Георги Младенов след като получи пожеланията на Гонг за рождения си ден.