Македонският национал Тодор Гечевски, който ще облече екипа на баскетболния Левски в края на месеца заяви, че вярва в шансовете на тима за титлата и смята, че може да помогне на „сините”.

„Имам много добра информация за Левски, за организацията на клуба и за амбициите на отбора от македонските играчи, които преди са били там. Мисля, че това беше най-важно, за да реша да играя за Левски. Тити пък го познава от преди и от Скопие, и като беше треньор на националния отбор сме играли контроли. И преди сме имали възможност да разговаряме и мисля, че имаме сходно мислене и можем заедно да постигнем добър резултат”, коментира за Гонг от Македония Гечевски.

„Травмата ми е почти излекувана. Трябва да направя още една снимка на рентген и започвам да тренирам. Мисля, че ще дойда към края на ноември и да започна тренировки с Левски, за да съм готов през декември за игра”, заяви още Тодор Гечевски и продължи:

„Мисля, че в момента Левски има добри играчи. Гледах мача с ЛукОйл Академик в Правец и мисля, че има доста качествени състезатели. Смятам, че мога да помогна. И въпреки, че ЛукОйл е един много добър отбор, който в последните няколко години е най-качествен и с най-големи успехи в България мисля, че имаме шанс. Ако работим добре и имаме малко шанс смятам, че имаме шанс да спечелим титлата.”