Американецът Боби Фрейзър направи първи две тренировки с новите си съотборници от Левски. Сутринта баскетболистите в „синьо” имаха занимание във фитнеса, докато следобяд направиха поредната тренировка в зала „Универсиада”, съобщава bulgarianbasket.com.

Фрейзър, който подписа договор в края на миналата седмица пристигна вчера по обяд, а днес вече бе на баскетболното игрище. Той е рожба на университета Северна Каролина, висок е 191 см и ще помага на "сините" в организацията на играта. Фрейзър се включи много добре, въпреки че все още опознава както новите си съотборници, така и играта на отбора в защита и нападение.

Във вечерното занимание участваха всички баскетболисти от мъжкия отбор. Преди тях поредната си тренировка с юношите проведе сръбският специалист Ратко Йоксич. Четирима от тях продължиха и бяха част от заниманието и с мъжете.

Левски загуби дербито в първия кръг от НБЛ срещу Лукойл Академик, а още в следващия кръг среща сребърните медалисти от миналото първенство – Черно море. Мачът е в събота в зала „Конгресна” във Варна.