Остават часове в гласуването за участниците в ХДИ Мача на звездите. До 00:00 часа на 23-ти март, всеки фен може да даде своя вот за желаните от него играчи. Гласуването в интернет излъчва 20 баскетболисти - 10 българи и 10 чужденци, които се допълват до 24 от квотата на треньорите.

Записванията за участие в „Денис Родман Ол Стар Камп”, който ще се проведе на 6-и и 7-и април вече стартираха. Желаещите могат да отправят запитване на camp@all-star.bg, като трябва да предоставят кратка информация - дата на раждане, местоживеене, клуб, в който тренират, треньор, при когото тренират. Записвания са позволени и за младежи, които тренират баскетбол, но не са участници в представителните формации на клубните си отбори за съответната възраст. Цената за участие в кампа ще бъде между 250 и 300 лв., в зависимост дали става въпрос за активно трениращ младеж или любител.

Билети за ХДИ Мача на звездите се продават онлайн, но и в ОМВ, Офис 1, Мултирама, Германос, Пикадили, Техномаркет, Джеф и други. В различните градове - в тези вериги може да бъдат закупени ценните хартийки.

Билети за Мача на Звездите се продават в мрежата на Eventim.bg.