Българският букмейкър Еврофутбол даде 500 лева на Данаил Христов от град Правец след неговия успех в играта "Кош от центъра" на двубоя между Спартак Плевен и Лукойл Академик от купа "Леденика".

Младежът посочи правилно какъв ще бъде изхода след края на втората четвърт при предварително зададено предимство (хендикап) за домакините.

Жребий определи него и още четирима зрители в зала "Балканстрой" да изпробват баскетболните си умения и да спечелят 10 000 лева. Според регламента на играта те имат право на два изстрела от линията на наказателен удар. При успех, можеха да стрелят от центъра на игрището и да се борят за петцифрената награда. Единствено Христов бе точен от наказателен удар, с което заслужи 500 лева. Опитът му за кош от центъра за малко не успя и така се размина с по-голямата премия.

"Еврофутбол" ще даде още един шанс на хора от публиката в Плевен да спечелят 10 000 лева от играта "Кош от центъра". Това ще стане по време на финалния двубой от турнира между Лукойл Академик и Левски на 15-и март.

Компанията отново е подготвила подаръци за феновете - тъпани, тромби и пляскащи ръчички. Водещ, както и вчера, ще бъде Спенс, а за доброто настроение в залата ще се погрижат момичетата от Fiore Dance.