Баскетболистите на Евроинс Черно море са във ваканция до 28-и декември. В понеделник възпитаниците на Даниел Димитров се събират отново за тренировки, като заниманията им ще са двуразови.

 

Така ще бъде и на 29-и, а на 30 имат само едно занимание. Ръководството е предвидило и новогодишен обяд за отбора. Варненци ще бъдат разпуснати отново във ваканция от 30-и и ще се съберат на 2-и януари 2010-а година.

 

Сигурното засега ново попълнение в тима е македонецът Димитър Мираковски.

 

 „Вече са подадени документите му за работна виза. Надяваме се до 8-и януари да получи разрешение и на следващия ден да е на разположение на треньора в мача срещу Черноморец”, коментира изпълнителният директор на БК Евроинс Черно море Борислав Ташев.

 

 Все още се очаква отговорът на центъра Атила Сантос, който през миналия сезон се подвизава при варненци. Последният тим, за който той игра е третодивизионен испански, но вече си е тръгнал от там и в момента е в САЩ. Сантос сам е потърсил ръководството на БК Евроинс Черно море с желанието да играе за тима от Варна. Той е запознат с предложените му условия и се очаква окончателния му отговор. Ако до Коледа не се обади ще се търси вариант с привличането на друг център.