Два лева ще е входът за всяка една от срещите от международния баскетболен турнир, който стартира в петък, 17-ти септември, в Правец. Надпреварата ще открият руският Локомотив Кубан и кипърският Керавнос от 18.00 ч., а от 20.00 ч. е срещата между Балкан и ЛукОйл Академик.

Във втория ден на надпреварата ЛукОйл Академик ще срещне Керавнос от 18.00 часа. Водените от Петър Клечков баскетболисти ще премерят сили с руския отбор от 20.00 часа.

Керавнос – Балкан от 17.00 ч. в неделя и ЛукОйл Академик срещу Локомотив Кубан от 19.00 часа ще закрият международната приятелска надпревара.

Турнирът се провежда под патронажа на община Правец, като лично кметът Николай Нитов ще връчи на победителя специална награда в неделя.

Отборът на Керавнос пристигна вчера и се настани в новия хотел Риу в Правец, а руският тим се присъедини към тях днес. С тях отборите, които в момента са на подготовка в спортен комплекс Правец, стават десет – шест футболни, три баскетболни и един волейболен. Балкан също тренира от днес на базата.