Баскетболистът Мартин Дурчев подписа договор и вече е представляван от мениджърската агенция First Class Management. Това е една от първите агенции, която представлява професионални баскетболисти в Европа. През годините екипът на FCM е водил много от най-успешните преговори и е подписал някои от „големите” договори в европейския баскетбол, пише yambolbasketball.com.

Тази година 25-годишното крило се радва на поредния успешен сезон с екипа на Ямбол. В изиграните 21 мача Дурчев е записал средно 17.7 точки, 4.5 асистенции, 3.5 борби и 1.6 откраднати топки. Мартин се надява, че добрата му форма и израстването му като играч, заедно с новото му сътрудничество с една от най-успешните агенции в Европа ще доведат до подписването на контракт в чужбина.

„Това е последният ми сезон с екипа на Ямбол и вярвам, че сътрудничеството ми с професионалистите от First Class Management ще доведе до възможно най-доброто развитие на моята кариера като играч”, коментира самият Мартин Дурчев, също цитиран от официалния сайт на баскетболния Ямбол.