Днешният двубой от Група F на турнира „ФИБА Еврокъп“ между „Дунав 8806“ и „Боташспор“, Адана, който ще се играе от 18.30 часа в зала „Дунав“, ще бъде предаван на живо поради големия зрителски интерес.

Дунавки са домакини на решаващия мач и са единственият български отбор, който от няколко години насам достойно представя страната ни в европейските баскетболни турнири.

Залата в Русе се очаква да бъде препълнена и за да направи достъпна важната срещата за повече баскетболни фенове, както от Русе, така и от цялата страна, ръководството на БК „Дунав 8806“ направи всичко възможно да осигури излъчвания на живо на мача.

Срещата ще може да се гледа в интернет на следните адреси: http://www.dunav8806.com/live/ - официалния сайт на отбора, както и на http://www.ruse-news.com.

Другата добра новина е, че всички състезателки от отбора са в перфектно здраве и добра спортна форма, и са готови да се раздадат на 100% в мача с „Боташспор“, Адана.

Дунавки ще играят не само за Русе, но и за цяла България, а мачът е ключов за тях, защото ще определи дали момичетата на старши-треньора Георги Божков ще продължат борбата в турнира „ФИБА Еврокъп“.