Наставникът на Черно море Драган Баич коментира предстоящия мач на "моряците" с Рилски спортист.

"Предстои ни още един тежък мач за нас. Рилски спортист са добър отбор и разполагат с добри играчи на всяка една позиция. Разчитат много на Ракочевич, който им е основният център. Познавам много добре неговите качества и възможности. Много добър, силов играч е. Ако играе и не успеем да го опазим, много труден се очертава да бъде мача за нас. И тримата им американци са от високо ниво играчи. Българските им състазатели са също от висока класа. Трябва да сме пределно концентрирани и състезателите да изпълнят поставените им задачи, за да се справим в Самоков”, коментира за „Морски гонг” по Дарик треньорът на Черно море порт Варна Драган Баич.

Специалистът заяви, че вероятно до края на сезона няма да могат да разчитата на Ники Стоянов, който е със счупена метатарзална кост.

"През тази седмица работим основно върху нещата, с които не се справихме добре в мача с Балкан. Трябва да продължаваме да изчистваме грешките, които допускаме. Няма да можем да разчитаме на Ники Стоянов, които има счупване на костица в глезена. Може би до края на сезона няма да може да играе”, завърши Баич.