Един от американците в Левски Доналд Коул, който спечели наградата за най-полезен играч в Мача на звездите през уикенда във Варна заяви, че той и съотборниците му вече мислят за реванша от четвъртфиналите на Балканската лига срещу Рилски спортист. „Сините” баскетболистите загубиха с 14 точки първия двубой и сега ще гонят по-голяма разлика в четвъртък от 18 часа в зала „Универсиада”. Доналд Коул и останалите състезатели на Левски, които бяха избрани от феновете в Мача на звездите пропътуваха за часове разстоянието от София до Варна и обратно, и вече се готвят в столицата за сблъсъка с Рилски спортист.

„Шоуто беше страхотно. Много фенове дойдоха, което най-хубаво. Точно това очаквах, защото имам приятели, които са играли миналата година. Показаха ми снимки и ми разказаха, така че знаех, че ще е приятно”, заяви пред Гонг Коул, а за дългото пътуване каза: „Ами да, получи се сериозен преход, но това е играта, която обичаме. Веднага щом излязох и видях усмивките по лицата на хората – бях щастлив.”

Колкото до срещата в четвъртък вечер Донал Коул сподели: „Беше тежка загуба за нас в първия мач, но това е – понякога губиш, понякога биеш и винаги трябва да продължиш напред. Забавлявахме се на Мача на звездите и веднага се връщаме обратно на работа, за да се подготвим за голямото изпитание в четвъртък.”

Реваншът между Левски и Рилски спортист единствен е в четвъртък, а останалите отбори, които стигнаха до четвъртфиналната фаза играят в сряда. Евроинс Черно море посреща ОКК Белград в сряда от 17.30 часа в Двореца на културата и спорта, Фени Индустри е домакин на КК Металац, а Ловчен приема Морнар.