Бившият треньор на ЛукОйл Академик и настоящ на Работнички Скопие Марин Докузовски изгледа снощния двубой между Левски и Рилски спортист от Балканската лига в зала „Христо Ботев” в София. Работнички е сред съперниците на двата български тима в група Б от регионалната надпревара и явно Докузовски използва паузата след македонския Мач на звездите, за да разузнае едновременно двата състава. И Левски, и Рилски спортист имат гостувания в Скопие в следващите два кръга на БИЛБ. „Сините” играят в македонската столица срещу Работнички на 11-ти февруари, а тимът от Самоков, който е воден от друг македонски треньор –Александър Тодоров гостува в Скопие на 18-ти февруари.

Левски и Рилски спортист са на първите две места във временното класиране в своята група Б, а Фершпед Работнички Скопие е четвърти с 3 победи и 2 загуби до момента. Съставът воден от Докузовски, освен двата мача с българските отбори има още една среща в Лигата – домакинство на сръбския Мега Хипо Лизинг.

Третият български участник в Балканската лига Евроинс Черно море посреща довечера от 17.30 часа във Варна сръбския Суислайън Таково. Варненци са последни във временното класиране в група А с 2 победи от 5 мача. Очаква се новият наставник Предраг Бадньревич да изгледа двубоя от трибуните, а мачът да бъде воден от вече бившия старши треньор Даниел Димитров.