Старши треньорът на мъжкия баскетболен отбор и юношите до 19 години на ЦСКА Йордан Колев сподели, че всички в тима са били изключително щастливи и доволни след първата победа в мъжката А група през сезона. “Червените“ спечелиха два поредни двубоя, след като в няколко мача през кампанията бяха на крачка от успеха.

Колев заяви, че ЦСКА разполага с качествени баскетболисти със светло бъдеще пред себе си. Треньорът коментира представянето на тима ни в юношеската група до 19 години и е категоричен, че “червените“ трябва да спечелят шампионата, защото са най-добрият отбор.

Йордан Колев посочи още, че колективът в отбора е сплотен и обяви какви цели си е поставил като треньор на ЦСКА.

„Идеята е да играем повече мачове и да се печели повече. Много са ни качествени децата. Имат потенциал и рано или късно ще го достигнат този потенциал. Явно ползата от това, че играят и мъжки баскетбол, и при юношите е това, че има допълнително мачове. Тези допълнителни мачове носат още опит, а надявам се и повече самочувствие“, сподели Данчо Колев за cska.bg.

Вижте интервюто на Йордан Колев пред клубната телевизия ТУК

Робърт Георгиев

източник: cska.bg

Един от големите таланти на баскетболния ЦСКА Робърт Георгиев пък заяви, че е щастлив от завръщането си в залата след 5-месечно възстановяване от тежка контузия.

Той разкри, че всички в отбора са доволни от дългоочакваните победи в мъжката А група и са мотивирани да продължат добрата си серия.

Георгиев коментира за ЦСКА ТВ, че с момчетата в състава вярват, че могат да станат шампиони на България при юношите до 19 години. Робърт разказа как е започнал да тренира баскетбол и откога е в ЦСКА.

Той сподели какво цели да постигне в спорта и разкри в кой отбор от НБА мечтае да играе.

Вижте интервюто на Робърт Георгиев ТУК