Йордан Бозов от година е част от състава на Балкан Ботевград, но бързо се наложи като един от лидерите на тима, и с благодарение на силните му изяви, и тези на неговите съотборници, „зелените” са сред водещите тимове в НБЛ.

„Всички се чувстваме много добре, момчетата ме приеха много добре в състава. Не съжалявам за това, че останах в Ботевград, и мисля, че няма да съжалявам и за в бъдеще. Просто обстановката е невероятна, феновете са невероятни, чувството да играеш пред такава публика и с тези момчета, е жестоко. Мисля, че нещата се развиват доста добре, и до края на сезона аз ще съм баскетболист на Балкан,” заяви гардът.

„Пожелавам здраве и късмет на всички хора, които се занимават с баскетбол в България, на всички баскетболисти, на всички треньори. Надявам се да продължим и след Нова година да се представяме добре, мисля, че по-важната част от първенството тепърва предстои – Купата на България и плейофите. Но мисля, че по начина, по който работим, нещата ще продължават да вървят нагоре,” каза още Данчо Бозов.