Националът Йордан Бозов се прибра в България, след като прекрати договора си с кипърския Апоел Никозия. „Моето желание беше да се прибера. Като че ли за първи път оставам разочарован при мой престой в чужбина. Не са една или две причините. По принцип аз знаех, че попадм в отбор с традиции в Кипър, но наистина нещата не са толкова професионални. Имаше доста проблеми между ръководството и играчите, имаше и забавяния на заплащанията. Реших така да се каже да прекъсна тази авантюра. Все пак не мога да опрделя престоя си само като неположителен, защото все пак поиграх, а това беше важно за мен, заради ситуацията, в която бях”, коментира баскетболистът и добави:

„Чакам предложения сега, макар че навлизаме в един решаващ период на всички първенство в Европа. Надявам се, че все още има възможност да излезе някаква оферта и да завърша този сезон. Не държа само на чужбина и не съм казал „Не” на България.”

Данчо Бозов потвърди, че заедно с приятелката си баскетболистката Теодора Петрова очакват бебе след няколко месеца. „Ами, да. Много се радваме за това нещо. Опитахме и нещата се получиха. Очаква се през лятото - в края на юни, началото на юли”, сподели Бозов за Гонг.