Тримата чуждестранни баскетболисти на Левски си заминават утре за своите държави. Маркъс Хол и Чарлз Джоунс летят към САЩ, докато литовецът Арнас Казлаускас също се прибира при съпругата и детето си в прибалтийската страна. И Джоунс, и Казлаускас изразиха нетърпението си да се завърнат по-бързо при семействата си, за да видят своите наследници, от които бяха отделени последните няколко месеца.

Ръководството на „сините” купи билети за своите играчи още след петия мач от полуфиналната серия срещу Черно море, която Левски загуби с 2-3. Именно по тази причина тримата останаха през целия уикенд, след като спечелиха бронзовите медали в шампионата. Левски се наложи в две срещи над Рилски спортист, и така не се наложи да играят и днес, за когато бе насрочен евентуален трети мач. "Сините" сложиха във витрината освен бронза и Купата на България, която взеха в Плевен през месец март.

Шефовете на „сините” вече обявиха, че искат да задържат само топреализатора Маркъс Хол за следващия сезон. Младият американски гард обаче ще изчака офертите на различни европейски отбори, преди да вземе своето решение. Той бе трансферна цел на Динамо Москва през зимата, но тогава преминаването му в Русия не се осъществи. Добрите изяви на Хол и безупречната му статистика със сигурност ще му донесат доста възможности да заиграе в силен клуб от Стария континент. Маркъс Хол е категоричен, че би подписал с европейски тим само при опция в договора му, че ще е свободен да заиграе в НБА при оферта от там.