Ръководството на Евроинс Черно море представи официално днес новото попълнение на отбора - бившия състезател на Спартак Плевен Хрисимир Димитров. Договорът на крилото е за година и половина - до края на настоящия сезон и за следващия.

На пресконференцията освен баскетболиста присъстваха още заместник председателят на клуба Симеон Варчев, изпълнителният директор Борислав Ташев, както и старши треньорът Даниел Димитров.

Симеон Варчев със задоволство сподели преди медиите: „4-ти февруари е успешен ден за нашия клуб. Успяхме да привлечем в редиците на нашия тим един от най-добрите български баскетболисти. С Хрисимир Димитров отборът на Евроинс Черно море ще стане по-хомогенен и по-силен.”

Заместник председателят на клуба подари на Хриси Димитров специален плакет на ДКС с пожелание да спечели поне 2 медала. По отношение постъпката на Ерик Уеб, който избяга от варненския клуб Варчев заяви, че ще бъде заведен съдебен иск.

Старши треньорът Даниел Димитров добави към думите на Варчев: ”Благодаря на усилията на ръководството да привлече Хрисимир. Познавам го много добре. В негово лице имаме един истински професионалист и трудолюбив човек. Той ще е от сериозна полза на тима не само с опита си, но и с духа и характер на победител”.