Договорът между пристанище „Варна“ и баскетболния клуб Черно море за следващата година се подготвя и в следващите дни ще бъде подписан. Това обяви днес при награждаването на Черно море порт Варна с купата и бронзовите медали от надпреварата в Националната баскетболна лига министърът на транспорта Данаил Папазов. Той припомни, че сътрудничеството между пристанището и баскетболния клуб е започнало преди две години и вече започва да дава резултати.
При връчването на медалите президентът на клуба Симеон Варчев посочи, че баскетболистите на Черно море порт Варна са показали, че за успехи не са важни толкова парите, а духът и амбицията.

„Треньорът Денислав Коцев създаде добра обстановка в съблекалнята и благодарение на това са постигнатите резултати“, каза Симеон Варчев.
Състезателите, ръководството и щаба на тима бяха наградени с бронзовите медали от мениджъра на НБЛ Иван Ценов, а купата на тима бе връчена от президента на БФБаскетбол Георги Глушков. Той пожела успех на отбора и през следващата година.

След церемонията по награждаването треньорът на Денислав Коцев заяви, че е доволен от представянето на тима през сезона и допълни, че Черно море порт Варна през първенството е успял да постигне поне един успех срещу всички отбори. Според него контузии и малко късмет във важни мачове са попречили на тима за по-големи успехи. /БТА