Управителен съвет от седем души бе приет на Отчетно изборното събрание на БК "Евроинс Черно море". За председател бе избран Асен Христов. В УС влизат още Атанаска Атанасова /Евроинс/, Лъчезар Добрилов, Христо Ганчев, Антон Жожев, Борислав Ташев и Симеон Варчев.

Варненският баскетболен клуб Черно море от днес официално носи името "Евроинс Черно море" решиха още делегатите на Отчетно-изборното събрание, състояло се днес. На него присъства и президентът на федерацията ни Михаил Михов, както и 46 членове, от общо 51 на брой. Отчетът за 2007/8 година направи Симеон Варчев, заместник председател на клуба.

Отборът на Черно море се събира за начало на подготовката за новия сезон на 4 август, като тогава ще се разбере дали ще пристигне чаканият на проби център. Варненският тим ще изиграе две контроли с турски противник по време на лагера си.

От Черно море разкриха, че вече следят обстойно съперниците си в Балканската лига, като са събрали сведения за всички от изминалия сезон и продължават да ги наблюдават за трансфери.