Центърът на баскетболния Левски Младен Пантич сподели пред сръбските медии, че съжалява много, че „сините” не успяха да спечелят титлата в България. Пантич говори за времето, в което играе в българското първенство, за Левски, за финала с Лукойл и за плановете си за догодина.

„Беше ми лесно да свикна в България, защото за съотборниците имах приятелите ми Марко Маринович и Неманя Протич. Приятно съм изненадан от организацията в българската лига и организацията в самия клуб Левски. Качеството е на средно ниво. Отборите, които изпъкват са Лукойл и Левски”, коментира Младен Пантич пред сръбския sportal.rs.

„Много ми е мъчно, че не успяхме да спечелим титлата. Особено, заради начина, по който изгубихме. Не ни позволиха да спечелим. Такова съдийство не съм виждал през живота си”, категоричен е сръбският баскетболист.

А колкото до плановете му за следващия сезон, Пантич споделя: „Първо ще си почина и искам да се възстановя добре. Приоритетът ми е да намеря подходящ отбор в чужбина, така че ще видим какво ще стане.”