Американецът от ЛукОйл Академик Брандън Хийт сподели, че би останал при „студентите” и догодина. Баскетболистът спечели приза за номер 1 сред колегите си за месец февруари в класацията на bgbasket.com и Пресклуб България. “Първо трябва да кажа, че за мен е чест за получа тази награда. Без моите съотборници нямаше да мога да я получа. Играхме добре на турнира за Купата, като отбор. Надявам се да се развиваме, да продължим така и да спечелим и титлата. Новият треньор ми харесва. Харесва ми отношението му и това, което прави за отбора. Чудесен треньор е. Вярва в мен и ми се доверява, че аз ще направя правилните неща на терена”, коментира Хийт по повод наставника Марин Докузовски.

„Колкото до ЛукОйл, то бих искал да играя за ЛукОйл и следващата година. Все пак не знаем какво ще е бъдещето”, сподели американският гард, а що се отнася до репликите между него и звездата на Левски Арън Харпър по време на финала на Купата в Самоков, Хийт заяви: „Ами това е част от баскетбола. Просто двама баскетболисти, които се съревновават.”

А що се отнася до личния Топ 3 на Брандън Хийт за най-добри баскетболисти в България, отговорът му бе: „Арън Харпър, Андре Оуенс и Ламонт Мак.”