Гардът Йордан Бозов ще има възможност да реши дали да остане в Левски до края на сезона. „Ние му предложихме да остане до края на годината. Сега при всички случай с идването на нов играч, ще му намалее времето на терена. Затова го оставихме да реши, ако има предложение от друг български тим”, заяви старши треньорът на „сините” Тити Папазов и допълни:

„Нашето отношение към неговия професионализъм, ни накара да му дадем възможност да реши, ако иска да остане. Има още една седмица. В нея ще се реши. Може и да остане. Работи много добре. От тук нататък изборът е негов. В рамките на следващата седмица ще има по-голяма яснота.”

На въпрос има ли комплекс Левски от ЛукОйл Академик и как може да го пребори, Тити коментира: „По-скоро не е комплекс, а изключителното тяхно самочувствие. В рамките на три дни те изиграха фантастичен мач срещу нас и само след три дни играха безумно срещу Оостенде. Това се случва в баскетбола. Съперникът излиза срещу нас с много голямо самочувствие и увереност и това им дава голямо предимство. Може би трябва да бъдат победени, за да дойде и при нас самочувствието.”