Лидерът на Левски Лукойл Божидар Аврамов стана поредният спортист с голямо сърце, който подкрепи каузата на футболиста Иван Тодоров, който събира средства за лечение.

Националният баскетболист реши да дари своя шампионски потник от миналия сезон, с който спечели титлата за Левски и стана MVP на финалите.

Потникът в рамка и с автограф от Аврамов от днес е на търг и можете да давате своите предложения за цена на фейсбук страницата на Левски Лукойл - както под снимката, така и на лично съобщение. Началната цена е 100 лева, а Божидар се надява да може да събере много повече, за да ги дари на каузата на Иван Тодоров.

Спечелилият търга ще получи лично потника от Божидар Аврамов на първия домакински мач на Левски от втората фаза на ФИБА Къп в зала "Универсиада" на 12 декември.

Иван Тодоров е с диагноза злокачествен сарком на костта и меките тъкани, а скъпоструващото лечение трябва да бъде извършено в Турция.
Затова много приятели, познати и колеги на Иван започнаха кампания по събирането на средства, за да може той отново да бъде пълноценен мъж, баща и спортист.

Всеки, който желае, може да се включи в набирането на средствата:
Иван Венциславов Тодоров
BG86CECB979010B6433100
Централна кооперативна банка