Шефът на детско-юношеската школа на баскетболния Левски Боби Хаджирусев ще съдейства до края на сезона и с административната дейност на мъжкия представителен отбор, съобщи клубният сайт на „сините”.

Съставът на Левски се подготвя вече втори ден под ръководството на новия старши треньор Юлиан Аладжов. Утре сините ще гостуват на Спартак в дебюта на младия специалист начело на тима. В щаба ще му помага единствено кондиционният треньор Георги Драганов. Последният проведе сутрешното занимание вчера, като се оплака от незадоволителната кондиция на голяма част от състезателите. Всички в отбора са здрави и очакват без напрежение утрешния мач.

Баскетболният Левски освен нов треньор вече има и нова визия на своя уебсайт. Официалната страница levskibasket.com изглежда по нов начин, съобразен с високите амбиции на клуба. Интернет страницата разполага и с версия на английски език като множеството различни статистически компоненти, програми, резултати и новини ще го направи интересен и за читателите извън нашата страна.