Две от най-популярните поп диви в света Дженифър Лопес и Бионсе вече имат сериозно място в живота на Деница и Тодор Стойкови. Най-новият повод е вторият бутик, за който ще се грижи съпругата на известния ни баскетболист. След първия по рода си „Celebrity Brands”, който отвори врати в МОЛ Сердика Център в началото на месеца, днес младата майка Деница посрещна първите си гости в новооткрития The Mall в мултифункционалния комплекс Хемрес Парк София. Луксозният магазин събира модните линии именно на Дженифър Лопес и Бионсe, съответно JLo и Dereon, а също така предлага модели от серията Baby Phat.

Тодор Стойков пък определено може да се гордее със съпругата си, която демонстрира отлична форма, само дни след като роди малкия Стилиян, а в бъдеще ще има отговорната задача да съчетава ролята на майка и бизнесдама. Двамата почерпиха с чаша шампанско приятели и познати за откриването на магазина, като капитанът на ЛукОйл Академик предпочиташе да страни от фотоапаратите, за да насочи вниманието към движещата сила на проекта наречен „Celebrity Brands” – Деница.

Именно благодарение на настойчивостта и амбицията на г-жа Стойкова моделите на Джей Ло и Бионсе се събират под един покрив в България, а специално марката Dereon за първи път навлиза на европейския пазар. Предлаганите модели, напълно подходящо за летния сезон са в ярки и живи цветове и могат да задоволят вкуса на всяка изискана дама.

Сред първите посетили впечатляващия бутик бяха актрисата Деси Тенекеджиева и тв-водещата Петя Дикова, а сред потенциалните клиенти се оказаха още футболистът на Левски Влади Гаджев и годеницата му.