Билетите за финала на Купата на България по баскетбол за мъже вече са в продажба.

Новият носител на трофея ще бъде определен в ДКС „Васил Левски“ във Велико Търново на 3 март.

Мачът ще започне в 17:30 часа.

Всички почитатели на играта, гости и жители на старопрестолния град, ще могат да се сдобият с билети за двубоя, в който ще се противопоставят Рилски спортист и Левски Лукойл, на цена 5 лв. Пропуските ще се продават в мрежата на ticketpro.bg, в бензиностанциите в страната и в Културно информационния център на град Велико Търново.

От утре ценните хартийки ще бъдат на разположение на феновете и на касите на ДКС „Васил Левски“, съобщават от родната федерация.

Организаторите и домакините на финала направиха жест към малчуганите до 10-годишна възраст, които ще влизат безплатно в залата.

Свободен вход ще бъде осигурен за всички организирани отбори от школите за подрастващи в страната, които пожелаят групово да посетят мача.

Единственото условие за тях е децата да са облечени в екип (анцуг) на клуба си. Представителите на школите, желаещи да присъстват, могат да заявят това на e-mail: office@basketball.bg.

За втора поредна година победителят в турнира ще получи трофей-уникат. Купата е изработена по поръчка в Професионална гимназия „Велизар Пеев“ в Своге. Бронзовото бижу тежи цели 14 килограма.

За загубилите финала е предвиден възпоменателен плакет.