Билетите за баскетболния Мач на звездите, който ще се проведе на 21-и април в "Арена Шумен", вече са в продажба. Цената е 10 лева.

В деня на мача и предищния ден цената на билетите ще бъде по-висока - 12 лева.

Феновете ще могат да си купят ценните хартийки в мрежата центрове на "EasyPay" или онлайн от следния линк: https://epaygo.bg/7864928101

Топсъбитието в мъжкия ни баскетбол се очертава като рекордно по продължителност през тази година. На близо 5 часа шоу с оранжевата топка ще имат възможност да се насладят феновете от града на Първата българска държава. Освен класическия сблъсък между най-добрите състезатели от шампионата на Националната баскетболна лига, на терена ще излязат и топ играчите на БГО Баскетболна лига.

Двата мача ще започнат съответно в 19 и в 17 часа. Звездното шоу ще бъде придружено от конкурсите за забивки, тройки, умения и две или три игри с публиката. В една от тях зрител ще може да си тръгне с чек за доста пари. Не бива да се пропуска и очертаващият се като зрелищен мач на звездия отбор на Шумен опреди 20 години.   

източник: all-star.bg

Атакуващият гард на Берое Конър Франкамп пък е най-желаният играч от феновете за участие в Мача на звездите, съобщават организаторите. Американецът е събрал 2373 гласа от 3336 гласували до обяд днес. Ламаркъс Рийд от Балкан има 2163 вота, Джейлън Дженкинс от Рилски Спортист - 2094, а друг играч на тима от Ботевград - Брендън Браун има 1995.

Най-желаният българин е центърът на Спартак Плевен Николай Върбанов с 1503 гласа. Неговият треньор Александър Дяковски е водач при треньорите с 1131 гласа, следван от Галин Стоянов - Патрика от Черно море с 1038.

След като бъдат определените 20-те играчи и треньорите, към тях ще бъдат добавени и 4 от квотата на организаторите - БФБаскетбол, НБЛ и "СпортЛаб". И тази година двата отбора ще бъдат избирани от своите лидери.

Двамата състезатели, които ще получат най-висок вот от феновете, ще бъдат капитани на тимовете. За подбора на баскетболистите пък ще влезе в сила старата детска игра "настъпванка", както миналата година.