По два лева ще струват билетите за последния мач на Лукойл Академик от груповата фаза на турнира Купа УЛЕБ срещу френския По Ортез. Двубоят е във вторник от 20:00 часа в зала Универсиада, а билетите ще бъдат пуснати в продажба утре.

„Еврофутбол” пък продължи с игрите с публиката в залата. Отново ще има предизвикателство за позналите отбора победител след първото полувреме, като феновете ще трябва да бъдат точни от наказателната линия. При успех наградата ще е 200 лева. Голямата награда остава 10 000 лева, за този, който успее да вкара от центъра на игрището. Букмейкърската къща ще раздава и предметни награди.

Припомняме регламента за участие в играта на Еврофутбол: участието е напълно безплатно и само за пълнолетни лица. За целта при влизане в залата всеки зрител ще получи талон за участие, в който трябва да попълни своята прогноза за победителя от първото полувреме на срещата при предварително зададено предимство (хендикап) за единия отбор.

Талоните се предават в подвижен пункт на букмейкърската къща пред входа на залата, като участникът получава част от талона с уникален номер, който трябва да съхранява до края на втората част. На полувремето на срещата, между всички познали победителя от първото полувреме, ще бъде изтеглен жребий за определяне на 5 участника, които ще имат възможност да се състезават за голямата награда.

Избраните участници ще имат право от два опита да вкарат топката в коша от линията за наказателни удари. Тези, които успеят да вкарат топката в коша от наказателния удар, ще получат награди от по 200 лева и ще имат право на опит да отбележат кош от центъра.

Ако само един участник вкара топката от центъра, той ще получи цялата сума от 10 000 лева. В случай, че повече участници отбележат кош от центъра, то те ще си разделят сумата от 10 000 лева. Всеки от участниците, който направи неуспешен опит да вкара топката от центъра, ще получи утешителна награда - баскетболна топка.