Фолклорната прима и бивша баскетболистка Поли Паскова усилено тренира във фитнеса. При това не при кой да е, а при световната шампионка по художествена гимнастика Бианка Панова. Двете златни момичета – на народната музика и на спорта, са приятелки отдавна, но едва сега певицата се е доверила на услугите й да й стане личен фитнес треньор.

„Имам нужда, тъй като съм попрекалила с новогодишните трапези“, сподели изпълнителката на „Цвете непогалено“. Причината за сериозната подготовка за връщането в перфектна форма, Поли Паскова дължи на поканата за турне в Канада. Двата големи концерта, които ще изнесе там, са на някои от най-хубавите празници – Свети Валентин – 14 февруари и Националния празник – 3 март.

Това ще са първите задгранични промоции на най-новия албум на певицата „Цвете непогалено“, издаден от каталога на „Пайнер“ в края на 2011 г. В концертите Поли ще включи и някои от най-хубавите песни от собствения си репертоар, както и популярни композиции от естрадата, нашия и балканския фолклор.