Берое (Стара Загора) победи с 84:77 (26:20, 17:23, 26:19, 15:15) Рилски спортист (Самоков) като домакин и остана на четири точки и мач по-малко от лидера в генералното класиране на Националната баскетболна лига на България - Левски Лукойл.
Берое направи много силна първа част в атака. Конър Франкамп отбеляза поредни тройки и добави трета в самия край на първата четвъртина, а освен него Александър Янев и Николай Стоянов също се разписаха от далечно разстояние. Това обаче доведе едва до шест точки преднина в полза на старозагорците и 5:49 минути преди сирената на втората част Джейлън Дженкинс изравни с тройка за Рилски спортист.

Нова тройка на Франкамп в средата на третата четвъртина даде отново преднина за Берое, който този път не изпусна инициативата и спечели мача с разлика от седем точки. По този начин старозагорците се изравниха с Балкан на второ място в класирането на НБЛ с 32 точки, докато Рилски спортист остана четвърти с 29.

Франкамп завърши мача с 28 пункта и 6/9 от зоната за три точки, а старозагорците като цяло регистрираха 44-процентова успеваемост в стрелбите от далечно разстояние. Янев отбеляза 17 точки и спечели осем борби, а Трентън Когинс вкара две точки и записа десет асистенции.

Малик Дайм пък се отчете с дабъл-дабъл за Рилски спортист при 20 точки и 11 спечелени борби.