Баскетболният Берое вече е готов с календара за 2016 г.  Всички фенове и колекционери, които посетят двубоя на „зелено-белите” с Ямбол тази събота ще получат своя календар заедно със закупения за срещата билет. Мачът е от 18:00 часа в общинската спортна зала „Стара Загора”.

За срещата наставникът Любо Минчев ще може да разчита на най-добрите си играчи след като в тима няма здравословни проблеми. Старозагорци са на трето място във временното класиране, докато тимът на Ямбол е осми. 

"На теория би трябвало да нямаме проблем. Но в никакъв случай не бива да подценяваме отбора на Ямбол. Подобно нещо би могло да ти обърка сметките", коментира пред beroebasket.com героят от мача с КК Кожув Николай Николов. 

"Мисля, че вече сме подготвениНямаме проблем с факта, че играем в ритъм сряда-събота. Да, в началото ни беше трудно, но тогава имаше и доста пътувания. Сега не е така", допълни още Николов. 

Той бе категоричен, че въпреки многото похвали за изявите му срещу македонския тим не се чувства като герой. „Имах възможността да отбележа когато трябва. Просто когато на някой не му върви, трябва да има друг, който да поеме инициативата”, обясни баскетболистът. 

По традиция и за утрешния мач с Ямбол, ръководството на клуба е приготвило изненади за публиката в залата. Освен традиционните музикални изпълнения, зрителите ще получат възможността да се включат в различни игри по време на паузите между четирите части и на полувремето. Сред наградите, предвидени за феновете са календари на Берое с подписи на играчите.