Най-добрите американски стрийтбол играчи от AND1 MixTape

Tour демонстрираха нагледно как се прави шоу и показаха супер атрактивен баскетбол в София. В българския тим, който се изправи срещу гостите пък блестеше най-вече един от популярните ни играчи - Симеон Найденов. Очакващият трансфер в чужбина състезател вкара 25 точки. Зала „Универсиада” се пръскаше по шевовете от фенове, които не бяха спестили сериозни суми за билети и дори се наложи в последния момент в продажба да бъдат пуснати още пропуски.

Американците очаквано победиха българите с 81:56 точки, но целта бе първо и единствено зрителите да се забавляват от случващото се на терена. Успехът бе и своеобразен подарък за днешния рожден ден на треньора на гостите Майк Елис, който се разкърши на паркета заедно с играчите си преди началото на срещата под звуците на популярно хип-хоп парче.

Най-активен беше „8th Wonder”, но и на останалите като – „The Professor” и „Hot Sauce” не им беше трудно да скрият топката на съперниците си. Освен Симо Найденов от българите изпъкна и главният съдия Георги Младенов, който реши, че трябва да защити честта на България и също вкара кош, а след това бе бурно поздравен от треньора на родния тим Тити Папазов.

Така и след „българската спирка” в турнето на MixTape Tour американските звезди остават непобедени извън страната си.