Новото попълнение на Рилски спортист Анджело Калояро вече е в Самоков и направи първа тренировка с бъдещите си съотборници. Американецът с италиански паспорт има една седмица пробен период.

„След като Станислав Славейков напусна, започнахме търсене на играч, който да го замести. Попаднахме на Анджело преди време и ми хареса като игра и манталитет. Има и италиански паспорт, тъй като има такъв произход. Вчера пристигна и вече направи първа тренировка. Днес ще бъда картотекиран и утре ще е в състава. Не вярвам да играе много, защото му трябва време за адаптация”, сподели пред Гонг старши треньорът на Рилски спортист Росен Барчовски.

Утре вечер Рилецо е домакин на Черно море Порт Варна от 20.00 часа в Арена Самоков.

„Той е с една седмица пробен период. Трябва да мине и изследвания. Окончателно ще се знае дали остава в края на следващата седмица”, добави Барчовски.

По повод Емил Бинев, наставникът на Рилски спортист заяви: „Емил Бинев потърси контакт с нас. Бил е освободен от Ботевград и не би трябвало да има никаква пречка.”

„Настроение има разбира се и това е нормално. Във всеки един отбор, когато побеждава има настроение. Имаме да подобряваме доста неща още, ако искаме да оставим следа тази година”, коментира още Росен Барчовски.