„Не сме водили разговори за треньорския пост в мъжкия тим на Евроинс Черно море. Привличането на такъв специалист е въпрос и на финанси. В момента е много трудно този клуб да има големи амбиции. Не защото ние даваме малко пари. За България е достатъчно, но за Европа ни трябва още малко подкрепа”, сподели пред Гонг президентът и основен спонсор на баскетболния Евроинс Черно море Асен Христов след завръщането си от Израел, където наблюдава Финалната четворка на местната лига в компанията на Шай Щрикс.

„Тази седмица или следващата ще седнем с г-н Варчев и другите членове на управата и ще решим бъдещето на тима - състава, кои състезатели да останат и кой ще е треньор. За наше нещастие до този момент от страна на града и на общинския съвет срещаме само пречки. Обществеността е зад нас, но ръководството на града ни пречи”, каза още Христов на въпрос обсъждан ли е треньорския пост с израелския специалист Даниел Гът или с друг наставник.

„Как да играем в Европа като Черно море се стремят дори да го извадят от Двореца и да го натикат в онази барака, каквото представлява другата зала”, заяви още Асен Христов.