Баскетболистът на ЛукОйл Академик Димитър Ангелов, който през уикенда стана татко на първородна дъщеричка, очаква сериозен сблъсък с Левски утре от 17.30 часа в Правец. Редом с баскетбола, Митко Ангелов обаче се вълнува и от новородената Виктория и половинката си Вяра.

„Всичко е нормално. Много съм щастлив и още съм подвластен на емоциите. Още няколко дни и ще си ги прибера в къщи. Получих много пожелания и даже от хора, от които не съм очаквал, а това много ме радва”, сподели Ангелов.

Колкото до утрешната среща със „сините” Митко Ангелов каза пред Гонг: „Целият тим очаква един тежък мач, въпреки че не е от голямо значение за двата състава, но между ЛукОйл и Левски винаги е имало съперничество и така предполагам ще е и утре. Готвим се за сериозен сблъсък. Вече се чувствам много по-добре. От няколко седмици не чувствам никакви болки. Опитвам се да вляза във форма. Малко ми е трудно, защото изпуснах доста мачове и бях извън игрището, но се чувствам все по-добре и се надявам за плейофите да съм във върхова форма.”