Старши треньорът на баскетболният Рилски спортист Александър Тодоров заяви, че най-голямата опасност за мача с Левски идва от самия наставник на „сините” Костантин Папазов.

„Ясно, е най-голямата опасност идва от Тити Папазов. За мен – номер 1 треньор. Имат изключително качествени чужденци, четирима национали. Трябва да играем много концентрирано и да нападаме слабите точки на Левски, но ако ме питате това е най-добрият отбор в момента в България. Имахме проблеми с Георги Давидов и Александър Груев преди мача с Черно море, но от понеделник тренираме в пълен състав”, сподели Тодоров пред Гонг.

Левски посреща шампиона от Балканската лига Рилски спортист утре от 18:00 часа в зала „Универсиада”.

„Очаквам добър мач, като всеки наш мач с Левски миналата година. Ние сме готови, остава ни още една тренировка. До този момент сме здрави. Очаквам добро представяне. Новият ни състезател Деян Дунович игра една минута в края на мача с Черно море, но утре ще получи повече игрово време. На тренировките се вижда, че става дума за играч, който разбира баскетбола, а това може да даде едно ново качество на отбора”, коментира Александър Тодоров.