Македонският наставник на Рилски спортист Александър Тодоров сподели след победата с Балкан Ботевград със 75:67, че е очаквал неговият отбор да играе по-добре. Специалистът добави, че тимът му е отишъл в Плевен с нагласата да спечели Купата, а не да отпадне от Левски. Рилецо и „сините” излизат утре един срещу друг в полуфиналите от надпреварата.

„Не играхме така, както очаквахме. Нашият противник днес бе воден от един треньор, който много уважавам, голям баскетболист, и обичан наставник. Балкан на хартия е тим от група Б, но има своето място в националната лига”, каза македонският треньор.

„Тук сме, за да спечелим Купата, а не да паднем от Левски на полуфинала. Ще имаме специална подготовка за утре – да. Ще спим до 12, ще станем след това, ще обядваме и ще дойдем за мача. Няма време за друго. Преди срещата ще направим един малък разбор”, продължи той.

„Загубихме от Левски в двубоя от първенството по-рано. Няма да ви кажа какво сме променили за предстоящата среща утре, защото ще го кажете на Тити. Да се изправиш срещу този отбор винаги е голямо предизвикателство. Но също така и удоволствие. Мисля, че утре ще се получи добър мач. Аз ще му се насладя” допълни Александър Тодоров.

„Имахме много тежък период, 6 мача в 15 дни, но мисля, че играчите вече си починаха и са готови за утрешния мач”, завърши наставникът на Рилски спортист.