Баскетболистите на Балкан вече са в Прищина, където от 25-и до 27-и април ще се проведе Финалната четворка на Балканската лига. Балкан ще играе срещу Левски в петък от 18.30 часа в единия полуфинал.

„Пристигнахме, всичко е наред. Имахме малки проблеми с настаняването, защото в официалния хотел ще влезем чак след малко. За тренировките не сме доволни, защото фактически след мача с Берое днес ще ни е първата отборна тренировка. Трябва в една тренировка да направим всичко това, което искаме да играем утре, но такъв е графикът. Нямаме време нито за оплакване, нито за оправдания. Просто утре трябва да излезем да играем и да опитаме да спечелим”, сподели за Гонг от Косово старши треньорът на Балкан Александър Тодоров.

За съперника Ацо Тодоров сподели: „Познаваме се отлично. В баскетбола Тити Папазов ми е единственият колега, който смятам за истински приятел и се познаваме добре. Мисля, че и отборите се познават достатъчно, така че не очаквам тактически изненади, а само отборът, който е по-мотивиран да спечели на полуфинал.”