За втора поредна година волейболен клуб ЦСКА пуска карта за отстъпки 100 сърца за ЦСКА, като този път цената е 20 лева. След като през 2011 година „червеният“ тим бе пред фалит, Александър Попов и компания предприеха различни инициативи по спасяването на отборите, разработвайки и собствени търговски марки.

„Рецептата за успех е голямо сърце, каузата и търпението. Тази година и други отбори разбраха какво е да си във финансов колапс, но ние намерихме свой начин да се борим и да продължим нашето съществуване, имайки своите отбори в абсолютно всички възрастови групи. Лично аз пожелавам успех на баскетболния и волейболния Левски в борбата и търсенето на пари. Надяваме се новия министър и държавата да помогнат по отношение базите. В последните години сме инвестирали около 300 000 лева в нашата зала „Васил Симов“. Това бяха част от думите на изпълнителния директор на ВК ЦСКА Александър Попов в присъствието на представитетили на мъжкия и женския отбор на тима.

Карта за отстъпки „100 сърца за ЦСКА“ ще бъде с цена 20 лв и валидност от 05.01 2015 г. до 04.01.2016 г.

Картата може да се закупи, след 05.01.2015г., от фен магазина на стадион „Българска Армия“, от онлайн магазина на Волейболен клуб ЦСКА www.cskacard.com, от спортния магазин до волейболна зала „Васил Симов”, от офиса на клуба или да се поръча на телефон 0896668889. Доставката на картата се извършва безплатно, благодарение на куриерска фирма Rapido.

Пълна информация за фирмите, които участват в картата, както и техните отстъпки, можете да намерите в клубния сайт www.cskavolley.org.

Поръчки за картата онлайн се приемат от 23.12.2014 г., но поради предстоящите коледни и новогодишни празници и работното време на куриера, доставките ще бъдат направени след 05.01.2015 г.