Мъжкият волейболен тим на Добруджа 07, който е лидер в Суперлигата при  мъжете, получи наградата си за най-добър отбор на Добрич за 2014 г. Отличието бе връчено от кмета на града Детелина Николова на треньора  Мирослав Живков и избрания за Спортист №4 на Добрич Светослав Арнаудов,  информират от пресцентъра на клуба. Градоначалникът поздрави волейболния  тим и им засвидетелства подкрепата си, като им пожела все така да пълнят  залата и да радват своите многобройни фенове. Церемонията се състоя в  уютната и празнична обстановка на известен местен хотел.

На събитието  присъстваха двама от финансовите благодетели на отбора Веселин Велев и  Младен Матеев, с чиято подкрепа се реализира проекта ВК Добруджа 07. 

„Наградата е една огромна благодарност към всички наши основни спонсори. Всички тези  резултати не биха били възможни без тяхната подкрепа. Безкрайно  благодарим на всички медии, които ни подкрепиха и гласуваха за нас в  анкетата за най-добрите отбори на Добрич. Пожелавам на всички да бъдем  живи и здрави, и да имаме още по-успешна година“, сподели треньорът  Мирослав Живков при получаване на наградата от градоначалника. 

„Чрез спорта ни карате да се чувстваме истински горди, че сме  добруджанци, българи, а постиженията Ви допринасят за славата и престижа  на родния спорт. Надявам се вашият борбен и непобедим дух да продължи да  бъде пример за подрастващото поколение спортисти в града ни. Пожелавам  на всички много здраве, късмет, спортна злоба, честна борба и достойни  противници, и резултати, с които да се гордеем всички. Нека борбеният дух и стремежът към победа винаги ви съпътстват! - заяви кметът Детелина  Николова по време на церемонията.

 

Добруджа 07