Старши треньорът на Нефтохимик Петър Дочев заяви след загубата от ЦСКА, че не е доволен и воденият от него отбор трябва да се научи да пада.

„Не съм доволен от това, което показахме. Момчетата не са удовлетворени от това, което показаха днес. При всички положения емоционалният ресурс, който изразходихме преди два дни се отрази. Сезонът обаче ще продължи в същото темпо и това не може да ни бъде оправдание. ЦСКА не бе този агресивен отбор, който очаквах. Не мога да се съглася, че блокадата е била толкова слаба. Леките топки, които не подсигурихме оказа влияние“, коментира Дочев.

„Имаме вариации, които обаче не използвах, защото имахме други проблеми. Целият отбор не беше на нужното ниво. Ако искаме да постигнем нещо, трябва да се научим на падаме. Когато се научиш да губиш, ще се научиш и да побеждаваш. Сезонът е дълъг и вярвам, че ще успеем да покажем това, което можем“, добави треньорът на Нефтохимик.

„По принцип не мога да кажа кога Валентин Братоев ще може да се включи към нас. Нямам представа какво се случва с Георги Братоев. Имаме интерес към него, но не знам кога ще реши проблемите си в Полша“, каза още Петър Дочев.