Красимир Гайдарски е на проби в Томис (Констанца) с треньор Мартин Стоев, научи Гонг. Бившият национален център е на три седмичен подготвителен лагер с румънския тим. „Ако покаже желание и подобри  физическите си данни, може и да го привлечем”, потвърди новината ни  самият бивш национален треньор.

За новия сезон в Румъния и  европейската Шампионска лига Мартин Стоев направи силна селекция като  освен Андрей Жеков привлече Станислав Петков, игралият до сега в  Италия и Германия Венцислав Симеонов, както сърбите Никола Росич и  Боян Янич. Красимир Гайдарски трябваше да играе в Левски Боол, но сега търси нов тим заради финансовите проблеми и неяснотата около клуба. Центърът  през последния сезон бе част от КВК Габрово. 

Вчера и днес по обед Томис игра две контроли с българския Нефтохимик  2010. Томис записа две чисти победи с по 3:0 в проверките над състава  на Петьо Драгиев. За бургазлий основно са играли Стоян Самунев, Иван  Станев, П.Христов, Теодор Богданов, Пламен Драгиев и либеро Добромир  Иванов. Като резерви в игра са влизали Андрей Николов, Костадин  Николов и Христо Велков. Василий Петров въобще не е пътувал за Румъния с Нефтохимик 2010. Бургазлии стартират в новия сезон на Суперлигата с гостуване на Арда в  зала „Арпезос” на 17 октомври.