Английският Фулъм все пак ще излезе с 9 национални играчи в състава си за двубоя срещу ЦСКА. Рой Ходжсън остави в Англия 10 основни футболисти, на които разчиташе от началото на сезона. Сега в състава влизат други, които също играят в националните отбори на държавите си.

Вариантите пред треньора изглежда твърде малко на база играчите, които все пак попадат в плановете му за дадени срещи.

Факт е, че срещу ЦСКА няма да играе нито един играч отбелязвал гол за Фулъм този сезон, в който и да е турнир.

Титуляр на вратата при отсъствието на Марк Шварцер се очертава Дейвид Стокдейл, който пази срещу Евертън в последния кръг от Висшата лига.

Най-трудно изглежда формирането на защитната линия на отбора. Вероятно ганайският национал Джон Пейнтсил ще бъде вкаран в центъра вместо на традиционната си позиция като десен краен бранител. Ирландският национал Стивън Кели пък може да заиграе като ляв бек, както го направи срещу Амкар. Северноирландецът Кристофър Беърд почти сигурно ще бъде централен защитник. Най-логично изглежда четвъртия бранител да бъде 19-годишният Кристофър Смейлинг, който е единствения в групата бранител, който все пак се води от първия състав на Фулъм. Освен това Смейлинг е и младежки национал, а дебюта си да Фулъм прави като двойка в центъра на отбраната с Джон Пейнстил.

В полузащита и нападение нещата изглеждат по-ясни. Десен халф ще бъде унгарският национал Золтан Гера, а ляв норвежецът Бьорн-Хелге Рийзе. Вътрешни полузащитници пък ще са уелският национал Саймън Дейвис и Джонатан Грийнинг.

В нападение нещата изглеждат нарисувани за Фулъм. В игра влизат норвежкият национал Ерик Невланд и сенегалецът Диоманси Камара.

Така на практика без 10 основни футболисти в състава на англичаните за утрешния мач, Ходжсън има на разположение 8 национални играчи, които вероятно ще започнат като титуляри

Д. Стокдейл; Дж. Пенсил, Кр. Смейлинг, Кр. Беърд, Ст. Кели; З. Гера, С. Дейвис, Дж. Грийнинг, Б-Х Рийзе; Е. Неверланд Д. Камара